In deze gids is er geen specifieke training – alles is natuurlijk. Je moet vruchtbaar zijn. Gewoon ontspannen en genietensexsex zoals je wilt na het voltooien van deze les.

Ga uit de depressie of enige vorm van druk of misbruik.

Dames en heren, het is niet uw schuld als een stel dat u niet het gewenste geslacht van uw kind opvat.

Dit is een fenomeen dat doorgaat zonder je medeweten en intentie. Dit fenomeen blijft zijn looppatroon herhalen na je eerste kind, tenzij je dit fenomeen omkeert.

Dit is het schokkende feit en de belangrijkste reden waarom veel gezinnen kinderen hebben van slechts één geslacht. In de poging een kind van het andere geslacht te verwekken, zal een paar steeds meer kinderen van hetzelfde geslacht houden.

Sommige gezinnen hebben alleen meisjes of alleen jongens. Het resultaat is dat gezinnen groter worden dan de ouders oorspronkelijk hadden bedoeld. Ze hadden dit kunnen voorkomen als ze wisten hoe ze het gewenste geslacht van hun kind konden verwekken.

Nu kunt u het gewenste geslacht van uw kind bedenken en vervolgens stoppen na een of twee kinderen. Dit is een ideale en veel betere manier voor gezinsplanning!

Nu is het jouw beurt om de leiding te nemen en je voor te bereiden op het gewenste geslacht van je kind.

In sommige culturen worden vrouwen beschuldigd en misbruikt door hun echtgenoten / partners, zelfs door de schoonfamilie, omdat ze niet het gewenste geslacht van hun kind hebben bedacht. Het legt veel emotionele en psychologische druk op vrouwen. Vrouwen of mannen worden om deze reden schuldig.

Somepeople sluiten zich aan bij deze situatie, maar de verborgen wens om een zoon of dochter te hebben neemt nooit af. Sommige mannen scheiden zelfs hun vrouw of gaan voor een tweede vrouw / huwelijk zonder te scheiden in de hoop een jongen of een meisje te verwekken.

Nogmaals, er is iets aan de hand zonder uw kennis en intentie die deze teleurstelling veroorzaakt. Uw beslissing om deze stap-voor-stap handleiding te volgen, zal u in staat stellen om het gewenste geslacht van uw kind te verwekken. Het zal je leven voor altijd veranderen of misschien zelfs je huwelijk redden voor sommigen van jullie!

Ik bied deze gids betaalbaar aan iedereen aan die daarvan zou willen profiteren. Het is een eenvoudige „Stap voor stap“ les om u voor te bereiden op het gewenste geslacht van uw kind. U zult geen spijt hebben van uw beslissing wanneer uw droom uitkomt. Zou je deze gids waarderen als dat gebeurde? Ja, heel erg bedankt voor de rest van je leven en het leven van je kinderen en kleinkinderen etc.